Zdravo živo - Nina Martinović Armbruster

Idi na sadržaj

Zdravo živo

EMISIJE
Cilj emisije Zdravo živo je da vas podsetimo na jednostavne, male stvari kojima možete unaprediti svoje psihofizičko zdravlje. Nastojim da vam ponudim sadržaje uz koje ćete moći da se opustite i zabavite, ali i nešto naučite. Videćete koliko pažnje svom zdravlju posvećuju poznate ličnosti, čuti neobične priče, otkriti vežbe ili recepte koje uz minimalan trud mogu da daju sjajne rezultateu vašem životu.
 
Većina segmenata u emisijama zasnovana je na starim mudrostima poznatim od davnina, ali i na novim metodama isceljenja koje u sebi sadrže te stare mudrosti, ali ih unapređuju zahvaljujući modernim dostignućima u nauci i raznim tehnologijama.
 
Recepti za zdravu ishranu, mali saveti u vezi sa psihičkim zdravljem, jednostavne ali efikasne vežbe, preporuke čime da se bavite, šta da čitate i kako da jednostavno izbalansirate zdravlje i način života, samo su neke od tema o kojima govore gosti, stručnjaci i obični ljudi koji se pojavljuju u emisijama Zdravo živo.  
 
Polazimo od pretpostavke da pozitivan pristup svemu u životu, vedrina i dobro raspoloženje predstavljaju osnovu zdravlja svakog čoveka i zato u emisijama uvek imam zabavne, ponekad čak i komične elemente.

Klikom na sliku, pogledajte emisije "Zdravo živo"
Nazad na sadržaj